Zasoby

Ilość znalezionych zasobów: 59

sortuj według:

Tytuł Program stażu dla branży gastronomicznej

Autor Beata Biernat, Iwona Jarząbek-Starzyńska

Opis Program staży praktycznych w zakładach gastronomicznych dla nauczycieli przedmiotów zawodowych i instruktorów praktycznej nauki zawodu został opracowany z myślą o podniesieniu ich kwalifikacji zawodowych, nabyciu praktycznych umiejętności oraz udoskonaleniu warsztatu...

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03.00-210/11-00

Nazwa projektu Staże podstawą kształcenia zawodowego

Beneficjent (nazwa) Stowarzyszenie Rozwoju Społeczno-Gospodarczego "Wiedza"

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Warszawa

Słowa kluczowe gastronomia, staż, program, nauczyciele, zawodowy

Tytuł Planowanie żywienia. Prawidłowe układanie jadłospisów

Redaktor A. Nowakowski, T. Osowiecki, K. Buszkiewicz

Opis Materiał pomocniczy dla nauczycieli przedmiotów zawodowych i instruktorów praktycznej nauki zawodu opracowany w ramach projektu Praktyczne kształcenie nauczycieli zawodów branży hotelarsko-turystycznej - dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03-00-072/11-00

Nazwa projektu Praktyczne kształcenie nauczycieli zawodów branży hotelarsko-turystycznej

Beneficjent (nazwa) Fundacja Ekspert-Kujawy, ul. Dworcowa 65, 88-100 Inowrocław

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Inowrocław

Słowa kluczowe gastronomia, żywienie, usługi gastronomiczne

Tytuł Ocena zgodności jadłospisów z obowiązującymi zasadami racjonalnego żywienia

Redaktor A. Nowakowski, T. Osowiecki, K. Buszkiewicz

Opis Materiał pomocniczy dla nauczycieli przedmiotów zawodowych i instruktorów praktycznej nauki zawodu opracowany w ramach projektu Praktyczne kształcenie nauczycieli zawodów branży hotelarsko-turystycznej - dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03-00-072/11-00

Nazwa projektu Praktyczne kształcenie nauczycieli zawodów branży hotelarsko-turystycznej

Beneficjent (nazwa) Fundacja Ekspert-Kujawy, ul. Dworcowa 65, 88-100 Inowrocław

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Inowrocław

Słowa kluczowe gastronomia, żywienie, usługi gastronomiczne

Tytuł Zasady planowania i oceny jadłospisów

Redaktor A. Nowakowski, T. Osowiecki, K. Buszkiewicz

Opis Materiał pomocniczy dla nauczycieli przedmiotów zawodowych i instruktorów praktycznej nauki zawodu opracowany w ramach projektu Praktyczne kształcenie nauczycieli zawodów branży hotelarsko-turystycznej - dla zawodu dietetyk.

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03-00-072/11-00

Nazwa projektu Praktyczne kształcenie nauczycieli zawodów branży hotelarsko-turystycznej

Beneficjent (nazwa) Fundacja Ekspert-Kujawy, ul. Dworcowa 65, 88-100 Inowrocław

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Inowrocław

Słowa kluczowe dietetyka, gastronomia, prezentacja

Tytuł Żywienie a występowanie chorób dietozależnych

Redaktor A. Nowakowski, T. Osowiecki, K. Buszkiewicz

Opis Materiał pomocniczy dla nauczycieli przedmiotów zawodowych i instruktorów praktycznej nauki zawodu opracowany w ramach projektu Praktyczne kształcenie nauczycieli zawodów branży hotelarsko-turystycznej - dla zawodu dietetyk.

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03-00-072/11-00

Nazwa projektu Praktyczne kształcenie nauczycieli zawodów branży hotelarsko-turystycznej

Beneficjent (nazwa) Fundacja Ekspert-Kujawy, ul. Dworcowa 65, 88-100 Inowrocław

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Inowrocław

Słowa kluczowe dietetyka, gastronomia, prezentacja