Tytuł Reportaż z realizacji projektu "Kucharz doskonały". Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych
Autor Praca zbiorowa
Opis Reportaż z realizacji projektu "Kucharz doskonały". Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych. Reportaż z realizacji projektu "Kucharz doskonały". Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych.
Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011
Numer projektu POKL.03.04.03-00-023/12-00
Nazwa projektu Kucharz Doskonały. Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych
Strona www projektu http://doskonalykucharz.eu/
Beneficjent (nazwa) Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego
Lokalizacja beneficjenta (miasto) Warszawa
Słowa kluczowe prezentacja, gotowanie, kuchnia, instrukcja, dziedzictwo