Zasoby

Ilość znalezionych zasobów: 3

sortuj według:

Tytuł Reportaż z realizacji projektu "Kucharz doskonały". Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych

Autor Praca zbiorowa

Opis Reportaż z realizacji projektu "Kucharz doskonały". Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych.

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03-00-023/12-00

Nazwa projektu Kucharz Doskonały. Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych

Strona www projektu http://doskonalykucharz.eu/

Beneficjent (nazwa) Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Warszawa

Słowa kluczowe prezentacja, gotowanie, kuchnia, instrukcja, dziedzictwo

Tytuł Raport ex-post z ewaluacji i monitoringu projektu „Kucharz doskonały”. Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych

Autor Edyta Borys, Piotr Polkowski

Opis Wyniki ewaluacji projektu „Kucharz doskonały”. Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych.

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03-00-023/12-00

Nazwa projektu Kucharz Doskonały. Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych

Strona www projektu http://doskonalykucharz.eu/

Beneficjent (nazwa) Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Warszawa

Słowa kluczowe analiza, raport, ewaluacja, monitoring, szkolnictwo

Tytuł Kucharz doskonały. Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych

Autor praca zbiorowa

Opis Publikacja zawiera zwalidowany program 10-dniowych praktyk dla nauczycieli oraz instruktorów praktycznej nauki zawodu kucharz, kelner oraz zawodów pokrewnych.

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03-00-023/12-00

Nazwa projektu Kucharz Doskonały. Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych

Strona www projektu http://doskonalykucharz.eu/

Beneficjent (nazwa) Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Warszawa

Słowa kluczowe kuchnia, gotowanie, nauczyciel, edukacja, tradycja