Zasoby

Ilość znalezionych zasobów: 4

sortuj według:

Tytuł Opracowany program doskonalenia zawodowego poprzez praktyki w przedsiębiorstwach NZ (program praktyk i dziennik praktyk)

Autor Artur Grajber, Michał Tkaczyk

Opis Program doskonalenia zawodowego dla nauczycieli przedmiotów zawodowych - kucharz i pokrewne.

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2010

Numer projektu POKL.03.04.03-00-119/10-00

Nazwa projektu Profesjonalny nauczyciel w branży gastronomicznej i spożywczej - klucz do wykwalifikowanych pracowników

Beneficjent (nazwa) Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Warszawa

Słowa kluczowe szkolnictwo zawodowe, program staży, gastronomia

Tytuł Program praktyk w przedsiębiorstwach przetwórczych

Autor Artur Grajber, Michał Tkaczyk

Opis Program praktyk w przedsiębiorstwach przetwórczych.

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2010

Numer projektu POKL.03.04.03-00-119/10-00

Nazwa projektu Profesjonalny nauczyciel w branży gastronomicznej i spożywczej - klucz do wykwalifikowanych pracowników

Beneficjent (nazwa) Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Warszawa

Słowa kluczowe program praktyk, podsumowanie praktyk

Tytuł Raport z pilotażowego wdrożenia programu doskonalenia zawodowego poprzez praktyki w obiektach gastronomiczno-hotelarskich

Autor Artur Grajber, Michał Tkaczyk

Opis Podsumowanie praktyk zawodowych.

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2010

Numer projektu POKL.03.04.03-00-119/10-00

Nazwa projektu Profesjonalny nauczyciel w branży gastronomicznej i spożywczej - klucz do wykwalifikowanych pracowników

Beneficjent (nazwa) Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Warszawa

Słowa kluczowe raport, wdrożenie, praktyki zawodowe

Tytuł Profesjonalny nauczyciel w branży gastronomicznej i spożywczej - klucz do wykwalifikowanych pracowników

Autor Artur Grajber, Michał Tkaczyk

Opis Publikacja podsumowująca ponad półtoraroczne doświadczenia, związane z realizacją projektu. Założeniem projektu było wskazanie nauczycielom przedmiotów związanych z branżą gastronomiczną i spożywczą realiów oraz dobrych praktyk, stosowanych w nowoczesnych...

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2010

Numer projektu POKL.03.04.03-00-119/10-00

Nazwa projektu Profesjonalny nauczyciel w branży gastronomicznej i spożywczej - klucz do wykwalifikowanych pracowników

Beneficjent (nazwa) Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Warszawa

Słowa kluczowe szkolnictwo zawodowe, gastronomia, praktyka zawodowa