Tytuł Ramowy program praktyk dla nauczycieli wraz z dziennikami praktyk: część I i II
Autor Barbara Drożyńska, Sylwia Lasota, Julita Markiewicz–Patkowska
Opis Poznanie specyfiki pracy zakładów hotelarsko–gastronomicznych oraz wymagań wobec pracowników na różnych stanowiskach w zakładach hotelarsko–gastronomicznych, w celu wykorzystania przez nauczycieli pozyskanej w trakcie praktyki wiedzy, umiejętność i doświadczeń w... Poznanie specyfiki pracy zakładów hotelarsko–gastronomicznych oraz wymagań wobec pracowników na różnych stanowiskach w zakładach hotelarsko–gastronomicznych, w celu wykorzystania przez nauczycieli pozyskanej w trakcie praktyki wiedzy, umiejętność i doświadczeń w procesie kształcenia zawodowego uczniów i stawianych wymagań wobec uczniów oraz w celu weryfikacji dotychczasowych warsztatów pracy nauczycieli, opartych na nowej organizacji systemu kształcenia zawodowego, który powinien być ukierunkowany na kształtowanie umiejętności stanowiskowych i oczekiwanych postaw zawodowych wśród uczniów oraz wyposażeniu ich w oczekiwaną na rynku wiedzę.
Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2010
Numer projektu POKL.03.04.03.00-097/10-00
Nazwa projektu Wzrost jakości kształcenia zawodowego w branży hotelarskiej i gastronomicznej na Dolnym Śląsku
Beneficjent (nazwa) Dolnośląska Izba Gospodarcza
Lokalizacja beneficjenta (miasto) Wrocław
Słowa kluczowe szkolenia, praktyki, nauczyciele