Zasoby

Ilość znalezionych zasobów: 92

sortuj według:

Tytuł Jem zdrowo, smacznie i z przyjemnością

Autor Barbara Temler, Dorota Wójcik-Hetman

Opis Normy żywieniowe określają ilość energii i niezbędnych składników odżywczych w przeliczeniu na jedną osobę, które powinny otrzymywać poszczególne grupy ludzi w codziennym pożywieniu, aby zapewnić prawidłowy rozwój fizyczny i psychiczny oraz pełnię zdrowia....

Numer konkursu 2/POKL/3.3.4/2011

Numer projektu POKL.03.03.04-00-028/12-00

Nazwa projektu Nauka i technologia dla żywności

Strona www projektu http://ntz.dobrekadry.pl

Beneficjent (nazwa) Dobre Kadry. Centrum badawczo-szkoleniowe. Spółka z o.o. Wrocław

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Wrocław

Słowa kluczowe bilogia, fizyka, chemia, odżywianie

Tytuł Nauka i technologia dla żywności - zestaw filmów instruktażowych

Autor Praca zbiorowa

Opis Zbiór filmów instruktażowych do interdyscyplinarnych projektów badawczych przewidzianych do realizacji w trakcie pierwszego roku wdrażania innowacyjnego programu nauczania "Nauka i technologia dla żywności". Tytuły filmów są tożsame z tytułami projektów...

Numer konkursu 2/POKL/3.3.4/2011

Numer projektu POKL.03.03.04-00-028/12-00

Nazwa projektu Nauka i technologia dla żywności

Strona www projektu http://ntz.dobrekadry.pl

Beneficjent (nazwa) Dobre Kadry. Centrum badawczo-szkoleniowe. Spółka z o.o. Wrocław

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Wrocław

Słowa kluczowe film instruktażowy, projekty badawcze, żywność,

Tytuł Podręcznik e-learningowy dla nauczycieli liceów

Autor Opracowanie merytoryczne: Jolanta Laza0,r Maria Węglowska-Wojt Opracowanie graficzne: Paulina Poprawska

Opis Podręcznik dla nauczycieli liceów zainteresowanych wdrożeniem innowacyjnego programu nauczania "Nauka i technologia dla żywności".

Numer konkursu 2/POKL/3.3.4/2011

Numer projektu POKL.03.03.04-00-028/12-00

Nazwa projektu Nauka i technologia dla żywności

Strona www projektu http://ntz.dobrekadry.pl

Beneficjent (nazwa) Dobre Kadry. Centrum badawczo-szkoleniowe. Spółka z o.o. Wrocław

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Wrocław

Słowa kluczowe technologia żywności, podręcznik dla nauczycieli, szkoły ponadgimnazjalne

Tytuł Podręcznik e-learningowy dla nauczycieli gimnazjów

Autor Opracowanie merytoryczne: Eleonora Żmijowska-Wnęk, Barbara Temler Opracowanie graficzne: Paulina Poprawska

Opis Podręcznik dla nauczycieli gimnazjów zainteresowanych wdrożeniem innowacyjnego programu nauczania "Nauka i technologia dla żywności".

Numer konkursu 2/POKL/3.3.4/2011

Numer projektu POKL.03.03.04-00-028/12-00

Nazwa projektu Nauka i technologia dla żywności

Strona www projektu http://ntz.dobrekadry.pl

Beneficjent (nazwa) Dobre Kadry. Centrum badawczo-szkoleniowe. Spółka z o.o. Wrocław

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Wrocław

Słowa kluczowe technologia żywności, podręcznik dla nauczyciela, gimnazjum

Tytuł Podręcznik e-learningowy dla nauczycieli szkół podstawowych

Autor opracowanie merytoryczne: Dorota Wójcik-Hetman, Aneta Watemborska; opracowanie graficzne: Paulina Poprawska

Opis Podręcznik dla nauczycieli szkół podstawowych zainteresowanych wdrożeniem interdyscyplinarnego programu nauczania "Nauka i technologia dla żywności".

Numer konkursu 2/POKL/3.3.4/2011

Numer projektu POKL.03.03.04-00-028/12-00

Nazwa projektu Nauka i technologia dla żywności

Strona www projektu http://ntz.dobrekadry.pl

Beneficjent (nazwa) Dobre Kadry. Centrum badawczo-szkoleniowe. Spółka z o.o. Wrocław

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Wrocław

Słowa kluczowe technologia żywności, podręcznik dla nauczyciela, szkoła podstawowa