Zasoby

Ilość znalezionych zasobów: 4

sortuj według:

Tytuł Film edukacyjny

Autor Piotr Piotrowski

Opis Film do wykorzystania w szkołach zawodowych podczas zajęć z cukiernictwa.

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03-00-194/11-00

Nazwa projektu Patissier & Chocolatier - Mistrzowie Nauczycielom Zawodu

Strona www projektu http://www.udekerowani.pl

Beneficjent (nazwa) T.Deker Patissier & Chocolatier s.c.

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Sopot

Słowa kluczowe film edukacyjny, projekt, deker, udekerowani

Tytuł Patissier & Chocolatier - Mistrzowie nauczycielom zawodu

Autor Tomasz Deker

Opis Publikacja podsumowująca projekt "Patissier & Chocolatier Mistrzowie nauczycielom zawodu".

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03-00-194/11-00

Nazwa projektu Patissier & Chocolatier - Mistrzowie Nauczycielom Zawodu

Strona www projektu http://www.udekerowani.pl

Beneficjent (nazwa) T.Deker Patissier & Chocolatier s.c.

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Sopot

Słowa kluczowe Patissier, Chocolatier, podsumowanie

Tytuł Raport z badań ewaluacyjnych ex-post

Autor Edyta Borys, Piotr Polkowski

Opis Raport z badań ewaluacyjnych ex-post, których celem było poznanie wartości projektu z punktu widzenia podnoszenia kwalifikacji zawodowych nauczycieli kształcących w zawodzie kucharz i pokrewnych oraz technik technologii żywności i pokrewnych.

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03-00-194/11-00

Nazwa projektu Patissier & Chocolatier - Mistrzowie Nauczycielom Zawodu

Strona www projektu http://www.udekerowani.pl

Beneficjent (nazwa) T.Deker Patissier & Chocolatier s.c.

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Sopot

Słowa kluczowe raport, ex-post, ewaluacja

Tytuł Publikacja z konferencji w Gniewie

Autor Krzysztof Szulborski, Michał Doroszkiewicz, Mariusz Gachewicz, Mirosław Rynduch

Opis Poziom wiedzy i umiejętności wielu nauczycieli zawodu niestety jest często bardzo niski. Nieznajomość aktualnie stosowanych technologii, surowców czy organizacji pracy w zakładzie cukierniczym powoduje niskie przygotowanie ucznia do wykonywania w przyszłości zawodu....

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03-00-194/11-00

Nazwa projektu Patissier & Chocolatier - Mistrzowie Nauczycielom Zawodu

Strona www projektu http://www.udekerowani.pl

Beneficjent (nazwa) T.Deker Patissier & Chocolatier s.c.

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Sopot

Słowa kluczowe publikacja, materiały, konferencja, gastronomia, cukiernictwo