Zasoby

Ilość znalezionych zasobów: 5

sortuj według:

Tytuł Produkcja mlynarska - piekarska - cukiernicza

Autor Maciej Szabelski, Marcin Jagałła, Wiesław Kuropatwa

Opis Materiały przekazane uczestnikom projektu podczas 2-tygodniowych praktyk realizowanych przez beneficjenta.

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03-00-162/12-00

Nazwa projektu Od ziarenka do bochenka - doskonalenie nauczycieli szkół zawodowych

Strona www projektu http://www.odziarenkadobochenka.pl/

Beneficjent (nazwa) Piekarnia Cukiernia Marek Szabelski, Piecki

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Piecki

Słowa kluczowe produkcja, piekarnictwo, cukiernictwo, młynarstwo, zakład

Tytuł Higiena i bezpieczeństwo pracy

Autor Agnieszka Jakubas, Daniel Jakubas

Opis Materiały przekazane uczestnikom projektu podczas 2-tygodniowych praktyk realizowanych przez beneficjenta.

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03-00-162/12-00

Nazwa projektu Od ziarenka do bochenka - doskonalenie nauczycieli szkół zawodowych

Strona www projektu http://www.odziarenkadobochenka.pl/

Beneficjent (nazwa) Piekarnia Cukiernia Marek Szabelski, Piecki

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Piecki

Słowa kluczowe BHP, piekarnictwo, cukiernictwo, zakład, praca

Tytuł Charakterystyka zakładu pracy

Autor Marek Szabelski, Maciej Szabelski

Opis Materiały przekazane uczestnikom projektu podczas 2-tygodniowych praktyk realizowanych przez Beneficjenta.

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03-00-162/12-00

Nazwa projektu Od ziarenka do bochenka - doskonalenie nauczycieli szkół zawodowych

Strona www projektu http://www.odziarenkadobochenka.pl/

Beneficjent (nazwa) Piekarnia Cukiernia Marek Szabelski, Piecki

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Piecki

Słowa kluczowe zakład, piekarnictwo, cukiernictwo, wyposażenie, praca

Tytuł Od ziarenka do bochenka - publikacja podsumowująca

Autor Marek Szabelski, Łukasz Popławski, Olga Łazicka, Maciej Szabelski, Marcin Jagałła, Wiesław Kuropatwa, Daniel Jakubas, Agnieszka Jakubas

Opis W publikacji „Od ziarenka do bochenka” umieszczone zostały krótkie informacje dotyczące realizowanego projektu, jak i również modelowy program praktyk w przedsiębiorstwie dedykowany NPZ oraz IPNZ. Ponadto, opracowanie zawiera rekomendacje do wdrażania ww. modelu....

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03-00-162/12-00

Nazwa projektu Od ziarenka do bochenka - doskonalenie nauczycieli szkół zawodowych

Strona www projektu http://www.odziarenkadobochenka.pl/

Beneficjent (nazwa) Piekarnia Cukiernia Marek Szabelski, Piecki

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Piecki

Słowa kluczowe program praktyk, nauczyciel, piekarnictwo, cukiernictwo

Tytuł Raport ex-post po XXIV edycji praktyk

Autor Olga Łazicka

Opis Raport ex-post po XXIV edycji praktyk jest podsumowaniem prowadzonej ewaluacji z wdrażania modelowego programu praktyk dedykowanych NPZ oraz IPNZ z przedmiotów: piekarnictwo, cukiernictwo oraz pokrewnych w innowacyjnym przedsiębiorstwie piekarniczo-cukierniczym wg koncepcji...

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2011

Numer projektu POKL.03.04.03-00-162/12-00

Nazwa projektu Od ziarenka do bochenka - doskonalenie nauczycieli szkół zawodowych

Strona www projektu http://www.odziarenkadobochenka.pl/

Beneficjent (nazwa) Piekarnia Cukiernia Marek Szabelski, Piecki

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Piecki

Słowa kluczowe raport, nauczyciel, piekarnictwo, cukiernictwo, program