Tytuł Raport końcowy z realizacji działań
Autor Jerzy Sikorski
Opis Raport stanowi podsumowanie realizacji projektu, którego celem było podniesienie kompetencji nauczycieli z woj. podlaskiego i warmińsko - mazurskiego w zakresie dostosowania programu nauczania przedmiotów zawodowych do zmian technicznych i technologicznych w przemyśle... Raport stanowi podsumowanie realizacji projektu, którego celem było podniesienie kompetencji nauczycieli z woj. podlaskiego i warmińsko - mazurskiego w zakresie dostosowania programu nauczania przedmiotów zawodowych do zmian technicznych i technologicznych w przemyśle spożywczym i gastronomicznym.
Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2010
Numer projektu POKL.03.04.03-00-057/10-00
Nazwa projektu Technologie żywności - integracja warsztatu nauczyciela zawodu z ryzykiem pracy.
Beneficjent (nazwa) Centrum Promocji Innowacji i Rozwoju
Lokalizacja beneficjenta (miasto) Białystok
Słowa kluczowe przetwórstwo spożywcze, technologia gastronomiczna, staże, metodyka, programy nauczania