Zasoby

Ilość znalezionych zasobów: 4

sortuj według:

Tytuł Raport końcowy z realizacji działań

Autor Jerzy Sikorski

Opis Raport stanowi podsumowanie realizacji projektu, którego celem było podniesienie kompetencji nauczycieli z woj. podlaskiego i warmińsko - mazurskiego w zakresie dostosowania programu nauczania przedmiotów zawodowych do zmian technicznych i technologicznych w przemyśle...

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2010

Numer projektu POKL.03.04.03-00-057/10-00

Nazwa projektu Technologie żywności - integracja warsztatu nauczyciela zawodu z ryzykiem pracy.

Beneficjent (nazwa) Centrum Promocji Innowacji i Rozwoju

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Białystok

Słowa kluczowe przetwórstwo spożywcze, technologia gastronomiczna, staże, metodyka, programy nauczania

Tytuł Raport z pilotażowego wdrażania programu zawodowego, województwo warmińsko-mazurskie

Autor Jerzy Sikorski

Opis Raport stanowi podsumowanie realizacji projektu, którego celem było podniesienie kompetencji nauczycieli z woj. warmińsko-mazurskiego w zakresie dostosowania programu nauczania przedmiotów zawodowych do zmian technicznych i technologicznych w przemyśle spożywczym i...

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2010

Numer projektu POKL.03.04.03-00-057/10-00

Nazwa projektu Technologie żywności - integracja warsztatu nauczyciela zawodu z ryzykiem pracy.

Beneficjent (nazwa) Centrum Promocji Innowacji i Rozwoju

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Białystok

Słowa kluczowe przetwórstwo spożywcze, technologia gastronomiczna, staże, metodyka, programy nauczania

Tytuł Raport z pilotażowego wdrażania programu zawodowego, województwo podlaskie

Autor Jerzy Sikorski

Opis Raport stanowi podsumowanie realizacji projektu, którego celem było podniesienie kompetencji nauczycieli z woj. podlaskiego w zakresie dostosowania programu nauczania przedmiotów zawodowych do zmian technicznych i technologicznych w przemyśle spożywczym i gastronomicznym.

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2010

Numer projektu POKL.03.04.03-00-057/10-00

Nazwa projektu Technologie żywności - integracja warsztatu nauczyciela zawodu z ryzykiem pracy.

Beneficjent (nazwa) Centrum Promocji Innowacji i Rozwoju

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Białystok

Słowa kluczowe przetwórstwo spożywcze, technologia gastronomiczna, staże, metodyka, programy nauczania

Tytuł Program doskonalenia nauczycieli opracowany w ramach projektu "Technologie żywności - integracja warsztatu nauczyciela zawodu z rynkiem pracy"

Redaktor Zespoły programowe z woj. podlaskiego i woj.warmińsko-mazurskiego

Opis Publikacja stanowi podsumowanie realizacji projektu, którego celem było podniesienie kompetencji nauczycieli z woj. podlaskiego i warmińsko-mazurskiego w zakresie dostosowania programu nauczania przedmiotów zawodowych do zmian technicznych i technologicznych w przemyśle...

Numer konkursu 1/POKL/3.4.3/2010

Numer projektu POKL.03.04.03-00-057/10-00

Nazwa projektu Technologie żywności - integracja warsztatu nauczyciela zawodu z ryzykiem pracy.

Beneficjent (nazwa) Centrum Promocji Innowacji i Rozwoju

Lokalizacja beneficjenta (miasto) Białystok

Słowa kluczowe przetwórstwo spożywcze, technologia gastronomiczna, staże, metodyka, programy nauczania